2021. gada kalendārs ar Balvu Mākslas skolas audzēkņu darbiem

Kategorija: Izstādes Publicēts Ceturtdiena, 21 Janvāris 2021

Priecājamies par Balvu novada pašvaldības piedāvāto iespēju veidot 2021. gada kalendāru izmantojot Balvu Mākslas skolas audzēkņu darbus. Notika sadarbība ar Amati print Radošo komandu, kura izveidoja kalendāra maketu un dizainu. Esam lepni, ka SIA „AMATI PRINT” dibinātāja un vadītāja ir bijusī Balvu Mākslas skolas audzēkne Elīna Kaļva. Viņas vadībā Balvos izveidota jaunu un radošu cilvēku komanda, kas specializējas reklāmas jomā. AMATI PRINT ir radies 2013. gadā no mākslas hobija un vēlmes izdrukāt. AMATI PRINT ir drukas centrs, kas nodrošina digitālo, lielformāta un tehnisko rasējumu druku, izšūšanu, dāvanu un suvenīru izgatavošanu, kā arī maketēšanu. Paldies Mārītei Elksnei-Circenei par izveidoto veiksmīgo sadarbību.

Kalendāra veidošanas procesā paldies skolotājām Lienei Šaicānei un Diānai Poševai par audzēkņu darbu fotografēšanu un sagatavošanu drukai.

Kalendārā izmantoti skolotājas Olgas Rečes, Anitas Kairišas un Elitas Teilānes  mācību stundās veidotie audzēkņu darbi.

Priecājās ieraudzīt savu darbiņu kalendārā: Kristiāna Keiša, Līga Lukste, Līga Panga, Markuss Brenčs, Aiva Melne, Evelīna Aleksejeva, Elīza Ivanova, Armands Ignatovs, Marta Felicita Sņegova, Valērija Borovikova, Roberts Ķerģis, Valts Liepiņš, Nikola Baķe, Matvejs Valujevs, Aleksejs Kuzņecovs, Lauma Višņakova, Evelīna Žuga, Ksenija Sņegova, Niks Nikolajevs, Evita Prole, Annija Tiltiņa, Armands Graps, Danuta Kokoreviča, Denija Sirmā, Keita Kairiša, Letīcija Grīsle, Rēzija Štāle, Sindija Saide.

Balvu Mākslas skolas direktore Elita Teilāne

 

2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg

Skatīts: 8556