Mākslas dienas 2013 Balvos „SPAINIS MĀKSLAS”

Kategorija: Aktualitātes Publicēts Ceturtdiena, 18 Aprīlis 2013

„Mākslas dienas” Latvijā ir notikušas jau no 1959. gada. No 15. aprīļa līdz 15 maijam visā Latvijā „Mākslas dienu” ietvaros tiek rīkoti visdažādākie pasākumu, izstādes, akcijas un citi ar Mākslu saistīti notikumi. Balvu Mākslas skola, Balvu novada muzejs, Balvu Centrālā bibliotēka, Balvu Kultūras un atpūtas centrs, Balvu bērnu un jauniešu centrs un Balvu Muiža aicina Jūs apmeklēt Mākslas dienām veltītās izstādes un pasākumus.
Šogad Jums ir iespējas apskatīt mūsu jauno Mākslas skolas mākslinieku portretu izstādi, skolotāju radošos tekstiltehnikā darinātus darbus, metālkalumus,redzēt Latviju aerofotogrāfijās, studentu fotogrāfijas, priecāties par mūsu novadnieces Elīnas Prancānes darbiem. Apmeklēt divas personālizstādes. Tikties ar brīvmākslinieci Elitu Patmalnieci un apskatīt 14 valstu bērnu un jauniešu zīmētos putnus!
19. aprīlī plkst.15.45 notiks Mākslas dienu gājiens no Balvu Mākslas skolas.
No 19.aprīļa līdz 6 maijam notiks akcija „SPAINIS MĀKSLAS”, kurā 14 aktīvas Balvu iestādes ļausies radošām izpausmēm. Rezultātu varēs apskatīt 7.maijā Balvu Mākslas skolas pagalmā un 10. maijā Balvu Novada muzejā.
Mākslas dienu radošā komanda: Balvu Mākslas skola, Balvu novada muzejs, Balvu Bērnu un jauniešu centrs.
 

Skatīts: 19848